TIMOTHY JOHN (Chimofu); KARATEKA, SPORTMAN, FOTOGRAAF, MAAR BOVEN AL EEN MAN DIE VERANTWOORDING NEEMT VOOR ZIJN DADEN

MET VEEL RESPECT VOOR ZIJN MENTORS.!!

About Chimofu

 

Ik ben Chimofu, Timothy in het Japans. Mijn bouwjaar is 1969 en ben sinds mei 2002 begonnen aan Kyokushin-kai karate bij sportschool Shiai-Jo te Wijk bij Duurstede.

 

Oktober 2007 ben ik mede-eigenaar van Sportschool Chikara.

 

Van jongs af aan was mijn interesse in martial arts aanwezig. Het kwam door mijn vader, die de oprichter was van de Kyokushin op Aruba. En natuurlijk Bruce Lee. Al de films van hem zaten in mijn video verzameling. Ik heb aan judo, jiu jitsu, karate, barukai, kung fu ( ch'uan fa) gedaan. Naast de martial arts was body building ook een passie van mij. Vanaf 1992 ben ik gestopt met de vechtsport. In die tijd was ik druk met aerobic. Vanaf 1989 tot en met 1992 heb ik meegedaan aan aerobic wedstrijden en was ik 2de van Nederland met Aerobics.
Tot 1996 heb ik alleen maar aerobic en step lessen gegeven bij verschillende sportscholen.

 

Vanaf 1996 ben ik weer begonnen met body building totdat Billy Blanks met Tae Bo kwam. En ik begon weer les te geven. Naast het Tae Bo gaf ik ook Kick Fun. Dit heb ik tot 2006 gedaan.

 

De motivatie voor het trainen met gewichten was weg. Maar de liefde voor de dumbells, barebells, latpully's, bankdrukken is er nog steeds.
Toen heb ik in mei 2002 weer mijn gi aangedaan en is sindsdien niet meer weg te denken uit mijn leven.

De Ëvalluatie van Timothy....

VORIGE EEUW

DEZE EEUW.

ZIJN MENTORS.

Ode aan mijn Leermeesters:

Mijn vader John Bruininga, Sensei. Hij heeft het kyokushin zaadje geplant op Aruba


Frans Odijk, Shihan. Mijn Judo meester...


Lesley Bloemrijk, Sifu. Een teacher in alle opzichten.

Rudy Groenewald, Sifu. Hij was de Sifu van Sifu Lesley. En goede vriend
van de familie.

Wijnand van den Broek, Shihan. Mijn Kyokushin meester.

Stephano Blokland, Sensei. Mijn Coach in donkere dagen en een kyoksuhin vriend

Rien Brink, Sensei. Veel steun en trainingsuren voor mijn Nidan examen

Edwin de Bies, Sensei. Mijn Jiu Jitsu meester

OSU!

©2014 . Chimofu.nl All

ZIJN UITSPRAKEN.

Training op Aruba 2005

Ik heb lekker getraind bij Budokai Savaneta onderleiding van sensei Francis Limonier.  Masha Danki! Na  een warming up, wat kihon gedaan en toen lekker op de trapzakken. Na de training nog na gepraat over de tijd dat mijn vader het eerste "Kyokushin zaadje" heeft gepland op Aruba. Dat was 36 jaar geleden.  En nu is het zaadje ontkiemd tot een grote divi divi boom. Kyokushin leeft  op Aruba. Dit door het harde werk van sensei Francis. Sensei : "Keep up the good work!!"

Osu! Tim

Old school

Deze site draag ik op aan mijn vader John "Paatje" Bruininga, shodan

Osu!!

EEN GROTE EER OP DE SITE TE STAAN VAN MIJN ZOON 

SENSEI (NIDAN) ''CHIMOFU'' TIMOHTY JOHN BRUININGA.

 

MET GEPASTE TROTS

Zijn Vader. OSU.!!

Wijk bij Duurstede 22 Nov.2015

SEM IS NATUURLIJK VEEL GROTER....!!

WORDT VERVOLG.